Maciek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 chodzi mi o podstawową wersję bez klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie niema czegoś takiego, ale slyszalem ze w niektorych przypadkach z pod foteli przednich niby na tyl cos dmucha, u mnie niema bynajmniej i nie wierze w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tak z pod przednimi fotelami sa nadmuchy! na nogi pasażerów z tyłu! w e34 tak mam i w e30 tez był ten nadmuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie masz racji. obieg wewnetrzny(zamkniety) jest oznaczony kolkiem ze strzalek na guziku. a te nawiewy pod nogami dzialaja nikt by nie dolozyl czegos co kosztuje a nie dziala i nie jest za doplata <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Boksa, byc w może w wersji z klima tak jest, ale kolega pyta o wersję bez klimy. U mnie niestety także nie ma guzika, dźwigienki żeby zmienić obieg otwarty na zamknięty. Tak sobie wyinputowałem że inzynierowie z BMW założyli że jak mamy filtry przeciwpyłkowe to niepotrzebny nam obieg zamknięty. Niestety filtr przeciwpyłkowy smrodka nie zatrzymuje Także chyba nie mamy obiegu zamkniętego w e36 bez klimy, chyba że byłaby jakas kombinacja pokretłem od nawiewu gdzie ma wiać, ale to pewnie ktoś juz by na to wpadł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 dlatego napisalem co ma byc na guziku jezeli takowy sie znajduje ale mi bardziej chodzilo aby ktos pojąl ze te nawiewy dzialaja pod fotelem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 dlatego napisalem co ma byc na guziku jezeli takowy sie znajduje ale mi bardziej chodzilo aby ktos pojąl ze te nawiewy dzialaja pod fotelem <bmw_2> A nie, pod fotelem to luks malina działają, tylko nawiem na nogi trzeba ustawić. U mnie nawet jest tak że jak mam nawiew na nogi i jadę w trasie(duży pęd powietrza i relatywnie mocno dmucha), albo dmuchawa mocno ustawiona to dmucha mi także na tylną szybę(nawiew ustawiony na nogi), także nie trzeba włączać ogrzewania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 z tego co wiem to w opcji bez klimy nie ma a bynajmniej nigdy sie niespotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi