mexyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Siemka padlo mi pare swiatel w mojej e34 mianowicie od wstecznego, prawa postojowa, podswietlenie tab. rejestracyjnej, Co za to moze byc odpowiedzialne ?? Oczywiscie wszystkie tylne, i jak wlanczam postojowe to pali sie tylko lewa strona przodu jak i tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Podaj trochę więcej danych jaki motor,który rok itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 silnik 2.0 12v m20, 89r a i zapomnialem o P. mgielnych ? chodzi mi o te na klapie bagaznika (sedan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 bezpieczniki sprawdzales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 sprawdzalem wszystkie bezpieczniki i przekazniki. Przy okazji ma ktos rozpiske po polsku bezpiecznikow i przekaznikow tych w silniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 poszukaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 mialem kiedys renault 21 disiel tez sedan i mialem taki przypadek ze kable calkowicie sie przedarly co ida od klapy do karoseri sprawdz je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A zaglądałeś wogóle do tych świateł,pod tą szmatę w klapie? Zarówki całe? Styki nie zaśniedziały? Ja ostatnio też tam grzebałem,bo nie mam świateł wstecznego,a przy okazji przeczyściłem przewodyod innych i pozycja która nie świeciła zaczęła świecić. Niestety na wsteczny nic nie poradziłem. [ Dodano: 25 Sierpień 07, 18:20 ] Oprócz tych bezpieczników pod maską są jeszcze pod tylną kanapą,ale nie wiem czy od świateł. Sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A wiec kable ok myslalem tez, ze to wina stykow na lampie. Pozyczylem lampy od kumpla ktory kupil nowki i to samo Przesledzilem kable wszystkich tylnich swiatel ida do takiego zielonego sterownika ktory jest gleboko schowany pod siedzeniem (taka zielona mala skrzyneczka) mysle, ze moglo to pasc Acha ma ktoś moze ksiazke z serii sam naprawiam BMW e34 w wersji elektronicznej ? Chcem zobaczyc co w niej jest bo swoja dopiero kupie pod koniec przyszlego miacha [ Dodano: 28 Sierpień 07, 18:14 ] Temat do zamkniecia, Becia poszla do elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi