Dlugi E36 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam mam bmw e36 1.8is z silnikiem m43 mam do wymiany przepływomierz może ktoś z was wie czy od m44 pasuje czy bede musial cos przerobic??A mam drogie pytanie szumi mi cos w skrzyni biegów jak stoje na luzie i puszcze sprzegło a jak wcisne to przestaje co może byc przyczyną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 to cos w skrzyni po po wcisnieciu sprzegla rozłanczasz skrzynie i jest spokuj!! a przeplywomierz z tego co mi wiadomo to musi byc taki sam! tam sa jakies nr i pewnie podlug nich musisz szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 oporowe bedzie tluklo po wcisnieciu pedalu raczej... lozysko na skrzyni jakies, mi tak szumi juz jakies 10tys km i sie (odpukac) nic nie dzieje, ucichlo troche po uzupelnieniu oleju podaj numer z przeplywomierza to sprawdze gdzie mial zastosowanie, albo przeslij na priv 7 ostatnich cyfr numeru nadwozia, albo sam sobie posprawdzaj na realoem.com ... no i sie zdecyduj 1.8is to M42 lub M44, a M43 to zwykla 8v na lancuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi