Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hej, powiedzcie mi taką ciekawostkę. Ile w e36 318i jest pomp paliwa. Kumplowi od jazdy na gazie bez benzyny się zatarła no i teraz która, albo gdzie ona jest?? Coś chyba jest w zbiorniku, dojście od siedziska z tyłu, ale z której storny auta ona jest, bo podobno problematyczny dostęp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Byq w E36 jest pompka jedna i chyba tylko pod maską - oczywiście mogę się mylic ale ona jest zupełnie przy bloku silnika (tak jest u mnie w M40) :wink: Zaciera się, bo pracuje non stop w czasie jazdy i gdy zabraknie paliwa (lub dostanie się powietrze) to traci smarowanie... Wg mnie pompka w baku była w E30, a E36 już nie pytanie_bmw Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 w e36 320 coupe jest w baku, dojscie pod tylna kanapa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a może być tak że jedna jest niskiego ciśnienia w baku, a druga która daje już ciśnienie na listwę wtryskową przy silniku?? a pod kanapą to z której strony auta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zdaje sie że wszystko jest tu: www.realoem.com , sprawdzałeś :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 szukałem i znalazłem jedną w baku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mam pytanie odnośnie cen pomp dzwonilem po sklepach i najtańszą znalazlem za 300 zł więc wrzuciłem allegro i tak pompy są od 120 czemu taka różnica?? pytałem się czy ta za 300 to orginał i usłyszałem że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mam pytanie odnośnie cen pomp dzwonilem po sklepach i najtańszą znalazlem za 300 zł więc wrzuciłem allegro i tak pompy są od 120 czemu taka różnica?? pytałem się czy ta za 300 to orginał i usłyszałem że nie Po pompę to do Piotra !! On ma rabaciki :mrgreen: <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no bo oryginały np. Bosch jeszcze droższe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 szkoda że zapomniałem że Piotr sprzedaje bo już zamówiłem u siebie tą pompe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 pomp z allegro nie polecam chyba ze poganiasz autko fakt niby pracuja ale sa strasznie malo zywotne po 2 miesiacach zaczela dziwnie pracowac jakies dziwne dzwieki autko pogonilem wiec niewiem jak jest teraz a co do pomp to bosh alboo pierburg (jezeli zle napisalem to sorki) uklon_bmw zaplacisz ale wiesz co masz bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi