radzio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam,mam pytanie jakie jest oznaczenie skrzyni biegów w e36 2.0 24v vanos z 93 roku bo mi pada,dziwne terkotanie na luzie i na biegach a po wcisnięciu sprzegła ustaje.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Nie wiem czy to jest to znalazłem dwa oznaczenia S5D 200G i S5D 250G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a moze lozysko oporowe na sprzegle to jest ?? skoro ustaje przy wcisnieciu sprzegla (poprawcie mnie jezeli sie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 2 bieg wczesniej zaczął terkotac,no i teraz juz na wszystkich to jest.po wcisnięciu sprzęgła zwalnia terkotanie i ustaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 mam to samo tylko na razie trochę ciszej. Łożyska w skrzyni kończą się a moze lozysko oporowe na sprzegle to jest ?? łożysko oporowe powinno być słychać przy wciśniętym sprzęgle, a jak jest cisza to skrzynia. Podobno z takim zużyciem można dość długo jeździć.... mam nadzieję :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 właśnie po wcisnięciu sprzegła jest zupełna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi