bodziu21 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam jestem posiadaczem e 36 316 BMW i mam problem z tylnim lewym kolem. A mianowicie z nakretka 30 mm ktora sciaga łozysko z bebnem. Uzywajac klucza dynametrycznego z odpowiednia wartoscia dokreciłem ta nakretke i po przejechaniu kilku kilometrow a dokłądnie do Oławy zaczeło sie odkrecac tak sie dzieje juz od kilku tygodnia non stopa dokrecana zabijana i dalej to samo. Pomozcie mi co mam zrobic, aha moze to dlatego ze zleciała z lewarka nakoske brukowa i moze beben sie wygioł ale zadnego bicia nie było. Bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a mi sie wydaje ze trzeba wymienic ją na nowa bo chyba powinny sie same kontrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu21 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nic to nie dało lipa jakas no nie wiem moze to przegub jest trachniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 bodziu w ta sobote bedzie spot w jelczu laskowicach jak dasz rae podjedz pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jest przegrzana i materiał osłabł wymiana na nową powinna pomóc <bmw_2> [ Dodano: 20 Wrzesień 07, 11:57 ] jest przegrzana i materiał osłabł wymiana na nową powinna pomóc <bmw_2> jeśli dalej się odkręca sprawdź czy się coś nie przegrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi