mexyk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Siemka, wie ktos moze jak odblokowac zamek na jednych z dzwi ? Central to seria otwierany z kluczyka, a wiec pewnego dnia zamykam moja Becie, wszystko ok bylo nagle otwieram patrze a tu tylnie dzwi po prawej stronie sa zamkniete (rygielek wcisniety jak przy zamknietym) No wiec powtozylem operacje zamykajac i otwierajac dzwi bo myslalem, ze sie zblokowal no i kibel. Probowalem wyciagnac rygielek nie ma szans a sily troche mam :mrgreen: Wie ktos jak go odblokowac ? Moze dostac sie do wewnatrz dzwi ale jak ? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Musisz ściągnąć tapicerkę drzwi nie jest to skąplikowane ale spróbuj może podmienić sterownik może w nim coś nawaliło powinien być pod kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Juz chyba wiem co jest :twisted: Narazie musze zasilanie na 12v znalesc i jak zadziala to opisze jak to zrobic <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 a poros znajomego lub kogos tam zeby zamykal i otwieral dzrzwi z centralnego a ty posluchaj czy dziala silownik w tych drzwiach, jesli dziala to pozostalo ci jedynie rozebrac drzwi i sprawdzic co sie zablokowalo. Zasilanie 12V znajdziesz weź poprostu dluzszy kawalek kabla i na luzno od akomulatora sobie pociagnij jesli chcesz cos sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Topic juz off Pisalem juz ale chyba sie usunal post :roll: Mianowicie centralny byl caly zarcewialy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi