jasio Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam wszystkich kolegów i mam pytanko czy ktos jest tak obeznany w BMW że może mi podać jakie przekażniki i gdzie siedzą samochód pracuje tylko na gazie pompka pracuje na benzynie śmierdzi benzyna ale nie odpala .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulwik Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 A jaki model i silniki itd? jezeli chodzi o E34 i E30 moge troszke pomóc <bmw_1> Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 grzebałem sie . To jest tak przekażniki mozna wyjmować ale i tak wszystko działa ...... E30 320 88r M20 B20 zrobie fotki jak będę i wrzucę o które przekażniki mi chodz Miłej Niedzieli wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi