bmw316i Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 one specjalnie rozpraszaja swiatlo z tego co wiem i sprawiaja lepsze katy widzenia ale niech ktos mnie poprawi jesli sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 MAXIMUS jest wiele teorii na temat tych lamp ale po 95 zrezygnowano z soczewek na rzecz tych z kroplami i juz nie da sie brewek zalozyc hehe a z tym swiatlem to jakby na pewno nie jest lepiej ani gorzej <bmw_2> <bmw> przeciez to dawno juz napisalem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 To ja walne 3 teorie ja mam z kropkami rok 94 i mam soczewki, kropki i nie to tylko rozni sie modelem tylko nie pamietam kiedy weszly/ wyszly te z kropkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 To tak samo jakby zapytac "dlaczego na masce jest przetłoczenie po skosie, a nie po prostej" Wg mnie to tylko i wyłącznie element dekoracyjny. Na początku byłem przekonany, że w ten sposób można odróżnic klosze ZKW od BOSH, ale okazuje się, że Bosh też ma "kropki"... Więc to nie to. Żaden śnieg nie gra też roli, ani tymbardziej rozpraszanie światła :wink: Albo pytanie - dlaczego kształt nerek po 96' jest inny od aut sprzed liftingu ?? Nowa technologia / image (niepotrzebne skreślic) :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A orientuje się ktoś jak jest taki klosz produkowany?? NIe jest to przypadkiem tak, że sa to najzwyczajniej w świecie ślady po wtrysku szkła, później przycięte i przyszlifowane?? MOgło chodzić o cenę, zrobienie tego na gładko byo droższe o kilka fenigów, euro centów i już ktoś o to zadabał żeby było taniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ja wiem tylko tyle że jak kupiłem auto to miałem dwie różne BOSCH posiadał te kropki natomiast Hella nie posiadała. Raczej nie chodzi o cenę bo np. zamiennik na allegro nie posiadają tych kropek a to właśnie one są robione tanim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 DZUSSMEN na pewno nie i a SZWEDU mogl miec zmieniane szkla i tyle, i nie jest to slad po formie bo takich numerow to nikt nie robi <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ale jak sie przpatrzyc na lampe w nocy to te kreski odbijaja lepiej siwatlo i sie rozprasza bardziej wiec juz sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mowiue wam sam kiedys ogladalem aukcje i typ mial do e36 2 rozne, pytam czemu a on ze jedne przed liftem a druge po , spytalem jaka roznica a on mowi ze nowsze maja kropki lub na odwrot bo nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mowiue wam sam kiedys ogladalem aukcje i typ mial do e36 2 rozne, pytam czemu a on ze jedne przed liftem a druge po , spytalem jaka roznica a on mowi ze nowsze maja kropki lub na odwrot bo nie pamietam. I tu nasz kolega Szwedu trafił w sedno <bmw_1> <bmw_2> Kropki na kloszach mają te po liftingu. Sam mam Bosha sprzed 94' z soczewką. Dopiero po liftingu zauważyłem obecnośc "kropek" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 przeciez juz dawno to napisalem ze po 95 roku czy mialem napisac ze po liftingu zeby kazdy wiedzial i kierunki na blotnikach dolozyli inne bez srubek :mrgreen: [ Dodano: 9 Wrzesień 07, 23:44 ] nerki tez zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 przeciez juz dawno to napisalem ze po 95 roku czy mialem napisac ze po liftingu zeby kazdy wiedzial i kierunki na blotnikach dolozyli inne bez srubek :mrgreen: [ Dodano: 9 Wrzesień 07, 23:44 ] nerki tez zmienili nie bulwersuj sie zagadam z bazylem zaraz zmieni na ""kolega BOKSA'' i gitara gra :twisted: 8) Sukces przypadnie tobie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ja sie nie zbulwersowalem tylko to i tak nie jest odpowiedz na pytanie w poscie ale byla to jedyna rozsadna odpowiedz bez gdybania i wymyslania rzeczy o ktorych nie mamy pojecia chociaz i tak soczewki mi sie bardziej podobja a w e30 to nawet halogeny maja soczewki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi