janusz318i Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam.Mam pytanie,czy ktoś może wie co to jest i do czego służy? pytanie_bmw [ Dodano: 3 Wrzesień 07, 20:41 ] i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Możesz napisac co tam jest na naklejce ?? Bo niewyraźne zdjęcia :? Widziałem coś po niemiecku ale tylko kilka liter zobaczyłem ... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no niebardzo mam tylko fotki,jutro zobaczę jeszcze raz [ Dodano: 3 Wrzesień 07, 20:53 ] jeszcze tę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A nie jest to kostka od radia ?? Wydaje mi się, że widzę tam napis "RADIO REMOTE CONTROL" czyli zdalne sterowanie radiem . Ale lepiej przepisac caly opis i sprawdzic na necie. Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Wyglada jak jakiś czujnik zdalnego sterowania ale jak kolega mówi zdjecie jest nie wyrażne i nie można przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Waeco RC-100 http://www.team-corsa.de/downloads.htm w 3 tabelce od góry znajdziesz ta nazwe którą wkleiłem powyżej, i dasz download. Jeśli znasz niemiecki to pewnie rozszyfrujewsz o co biega i do czego to jest a tu jest jakas aukcja z tym prod http://www.yatego.com/autofreizeitshop/p,464ed0b1bbb4d,43c3c618c0a3c5_0,waeco-mt-150-cr100-rc100-universal?sid=07Y1188845749Y08baafe45d641540e3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 to jest zdalne sterowanie, mozna pilota dokupic i bedziesz mógł autem na odległość kierować............lewo , prawo, katapulta i detonacja :lol: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 toto to cos jak sterownik centralnego zamka sterowany zdalnie:) zdaje sie ze lapie sygnal pilota (kodowany z reszta) z odleglosci do 20 m. hehe moze i sie katapulte z tego da zrobic:P tylko zamiast escape nie wciskaj enter:D :party: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 i nie zapomnij hasła podać: maxbimmer :party: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ty nie uzywajcie tutaj hasel bo pewnie juz nam na forum zalozyli podsluch:P swoja droga zajrzyjcie na joemonster.org (strona glowna)... bo skoro juz nam wesolo:) (zalecam przewijac do dolu) bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dzięki koledzy :lol: ale dalej nie wiem co to? Niemieckiego nie znam ale zapytam kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 tak jak napisalem zdalne sterowanie do centralnego zamka:) kupujesz do tego pilota, zgrywasz calosc razem i dziala na 20 m nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a te dodatkowe przewody nie podłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 tak jak napisalem zdalne sterowanie do centralnego zamka:) kupujesz do tego pilota, zgrywasz calosc razem i dziala na 20 m nawet. Potwierdzam - poczytałem te wcześniejsze linki i tam jest odpowiedź na Twoje pytanie. Pozdr. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dzięki serdeczne bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 mozliwe ze ten model ma tez opcje podpiecia domykania szyb elektr, szyberdachu itd. W Octavii tak to dziala. Sprawdz na googlach dokladnie ten model ktory masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A czy ktoś może wie gdzie mogę takiego pilota dokupić? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 sprubuj na elektroda.pl zapytaj na forum moze beda wiedziec wiecej jak do tego dopasowac pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi