mexyk Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Siemka mam taki maly problem mianowicie jedno ciegno od zamka (e34 prawe dzwi przednie) rusza sie luzem przez co centralny w tych dzwiach nie chodzi Probowalem wcisnac je na miejsce ktorego nie wiem a na dotyk troche trudno :roll: Wiec chyba najlepiej bedzie rozebrac zamek i zamontowac ciegno na wymontowanym zamku no i takie pytanie jak go wymontowac :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 witam! zwalsz tapicerke, od srodka przy zamku jest długa blaszka zabezpieczajaca przesówasz ja i odchodzi ci z zewnatrz obudowa klamki! a tam jest nakretka w koło zamka od kluczyka po odkreceniu jej cały zamek jest luzny i gotowy do wyciagania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Zgadzam sie z danichem jest dokladnie tak jak napisal milego wymontowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi