SILVER Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 PANOWIE MECHANIK .... EHHHH ALE ok , mówi mi że mam podwieszony wtrysk w e30 ( 1.8 m40) i ze.............. trzeba kupić płyn który jest jak zwykle jednorazowego użytku i jak zwykle nie jest tani 350zł . Należy nim przeczyścić wtryskiwacze bo go hula na wolnych. Natomiast moje objawy są dokładnie takie że na wolnych buja lekko ale buja podczas przyspieszania jest coś takiego (moc mało mocy moc mało mocy moc moc mało mocy moc mało mocy) , Tak jak by chciał ale co jakiś czas idzie zap... a potem nic potem znów a potem... jak by mnie ktoś co jakiś czas uderzał z tyłu. PROSZĘ O RADE ?? <bmw_2> PS . MAM GAZ ALE TO WSZYSTKO DZIEJE SIE PODCZAS JAZDY NA BENZYNIE <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 350 pln ? plyn do czyszczenia wtryskiwaczy jest na kazdej stacji i kosztuje od kilkunastu PLN, a moze pompa paliwa pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 za tyle to kupisz wtryskiwacze i jeszcze ci zostanie! moze filtr paliwa masz przypchany! a masz zagazowane auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILVER Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Tak ma zagazowane auto natomiast filtru paliwa nie sprawdzałem <bmw_2>, pompa nie wiem moze ale jakie są objawy pali od kopa wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 pompa tez moze piepszyc na wolnych obrotach chodzi normalnie a gdy potzebuje wieksza dawke wtedy robi sie za mało wydajna! sprubuj jeszcze pojezdzic troche na samej benzynie, moze byc tak ze wtryskiwacz sie troche zastał! tez miałem podobny przypadek!-za mało jazdy na benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 dokladnie tak jak napisal danich kiedy ma sie gaz i zapomina sie o beznynce to dzieja sie takie problemy wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi