maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam. Posiadam E36 318i M40. Moje pytanie: Ile litrów oleju wchodzi do skrzyni, mostu, płynu chamulcowego oraz do wspomagania. Jakie rodzaje oleji wchodzą do tych poszczególnych elemntów (dodam ze w skrzyni niemam ATF). Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja do mojej M40 lałem: 1,2l do skrzyni, a do mostu wszedł 1 litr (do mostu wlałem to co do skrzyni). Olej według specyfikacji producenta, w moim przypadku zalałem "Spirax" GX 80 od Shella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Wystarczy troszkę poszukac kolego :wink: http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi wpisujesz ostatnie 7 cyfr z nr VIN i wszystko jasne <bmw_2> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 świetna stronka:) przydała się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi