Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

e34 problem z zegarami

Rekomendowane odpowiedzi

witam wiem ze temat padnietego obrotomierza i reszty zegarow byl poruszany wiele razy u mnie jak tylko kupilem auto nie dzialal obrotomierz i wakometr teraz padl wskaznik temperatury z uwagi ze do wyplaty daleko i poki co nie kupie drugich zegarow mam pytanie czy istnieje jakas mozliwosc przedluzenia dzialania chociaz wskaznika temperatury bo bez niego ani rusz przepraszam za chaos w moim pytaniu ale jestem w pracy i szefowa za plecami dzieki za pomoc

• 2 tygodnie później...

witam klubowiczów

ja mam to samo chodzi o zegar obrotomierza moge powiedzieć pewnie że chodzi o akumulatorki w zegarach lecz sama wymiana to nie wszystko tymi samochodami trzeba jedzić tym bardziej ,u mnie ładują sie po przejechaniu ok.10kil. nowe natomiast kosztują ok.800 zł. kolega mecha.stwierdził że niema sensu pozd.

[ Dodano: 20 Wrzesień 07, 12:24 ]

witam klubowiczów

ja mam to samo chodzi o zegar obrotomierza moge powiedzieć pewnie że chodzi o akumulatorki w zegarach lecz sama wymiana to nie wszystko tymi samochodami trzeba jedzić ,u mnie ładują sie po przejechaniu ok.10kil. nowe natomiast kosztują ok.800 zł. stwierdziłem że niema sensu pozd.

[ Dodano: 20 Wrzesień 07, 12:24 ]

witam klubowiczów

ja mam to samo chodzi o zegar obrotomierza moge powiedzieć pewnie że chodzi o akumulatorki w zegarach lecz sama wymiana to nie wszystko tymi samochodami trzeba jedzić tym bardziej ,u mnie ładują sie po przejechaniu ok.10kil. nowe natomiast kosztują ok.800 zł. kolega mecha.stwierdził że niema sensu pozd.

[ Dodano: 20 Wrzesień 07, 12:25 ]

sorka z tym tekstem zamotałem się :oops: :oops: :oops: