garfield Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 witam wiem ze temat padnietego obrotomierza i reszty zegarow byl poruszany wiele razy u mnie jak tylko kupilem auto nie dzialal obrotomierz i wakometr teraz padl wskaznik temperatury z uwagi ze do wyplaty daleko i poki co nie kupie drugich zegarow mam pytanie czy istnieje jakas mozliwosc przedluzenia dzialania chociaz wskaznika temperatury bo bez niego ani rusz przepraszam za chaos w moim pytaniu ale jestem w pracy i szefowa za plecami dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 hej. Aktualnie mam to samo:) prawdopodobnie to wina zdechnietych akumulatorow w zegarach. Nadal nie wiem jak sie do nich dobrac:) ewentualnie sa tam 3 obwody ktore mozna dolutowac, i powinno zadzialac. Jak sie dowiem wiecej dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Wiem, że w e30 kumplowi padł wskaźnik temperatury i nie była to wina akumulatorków. A są one w zegarach za wskaźnikami inspekcji. Wyglądają jak dwie baterie AA (paluszki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 tak, tyle ze jak po kolei padaja wszystkie to czujnik temp raczej odpada. w weekend sie dobiore do tych aku i postaram sie wkleic jakas fotorelacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrasek-520 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja miałem to samo i wymiana akumlatorków niestety nie pomogła, wymieniłem zegary i teraz mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja zmieniałem akumulatorki w e30. Pomogło, ale na jakiś miesiąc, następnie wróciło do stanu poprzedniego(obrotomierz wariował) i tak sprzedałem auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grześ1469621285 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 witam klubowiczów ja mam to samo chodzi o zegar obrotomierza moge powiedzieć pewnie że chodzi o akumulatorki w zegarach lecz sama wymiana to nie wszystko tymi samochodami trzeba jedzić tym bardziej ,u mnie ładują sie po przejechaniu ok.10kil. nowe natomiast kosztują ok.800 zł. kolega mecha.stwierdził że niema sensu pozd. [ Dodano: 20 Wrzesień 07, 12:24 ] witam klubowiczów ja mam to samo chodzi o zegar obrotomierza moge powiedzieć pewnie że chodzi o akumulatorki w zegarach lecz sama wymiana to nie wszystko tymi samochodami trzeba jedzić ,u mnie ładują sie po przejechaniu ok.10kil. nowe natomiast kosztują ok.800 zł. stwierdziłem że niema sensu pozd. [ Dodano: 20 Wrzesień 07, 12:24 ] witam klubowiczów ja mam to samo chodzi o zegar obrotomierza moge powiedzieć pewnie że chodzi o akumulatorki w zegarach lecz sama wymiana to nie wszystko tymi samochodami trzeba jedzić tym bardziej ,u mnie ładują sie po przejechaniu ok.10kil. nowe natomiast kosztują ok.800 zł. kolega mecha.stwierdził że niema sensu pozd. [ Dodano: 20 Wrzesień 07, 12:25 ] sorka z tym tekstem zamotałem się :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi