matyr Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam, czy ktoś może ma pojęcie gdzie można kupić wycieraczkę tył do e46 touring? W Norauto na Bielanach wysłali mnie do Inchcape Motors, chyba lekko przesadzili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 pioro czy cale ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyr Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 tylko pióro, hałasuje strasznie bo przeskakuje po szybie jak wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 to kup sobie sama gume w niedziele na gieldzie i zamontuj w starej wycieraczce poodginasz blaszki wyjmiesz stare pioro i zalozysz nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 ja kupuje zwykle najtansze na stacji za 6 zł szt. zmieniam co 2 miechy ale jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 proponuje podjechac do prusic - tam maja zawsze i wszystko czego szukasz, ceny tez przyzwoite. Ewentualnie Stando - ale wiecej zaplacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Zaraz zaraz - chodzi przecież o samo pióro prawda ?? A więc o częśc zużywającą się czyż nie ?? pytanie_bmw W Makro (lub innych marketach, nawet na większych stacjach benz.) masz do wyboru do koloru Bosha, Valeo i inne noame - z tyłu na opakowaniu jest opis modeli "kompatybilnych" nie trzeba jeździc po warsztatach żeby wymienic pióro wycieraczki, ani tym bardziej jeździc po szrotach :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 panowie ja podejrzewam jakis psikus tu musi byc i wydaje mi sie ze to chyba nie jest zwykla wycieraczka tak jak u nas MATYR zapodaj zdjecie tej wycieraczki jezeli jeszcze nie znalazles bo dla mnie to nie jest normalne zeby wycieraczke mozna bylo dostac tylko w BMW :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a tych pseudo no name ja od kilku lat uzywam ALCA bardzo przyzwoite wycieraczki i tanie ok10pln 50cm <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 hehe spoko:P zaczailem ze chodzi o caly mechanizm:) Jesli tylko pioro - dotad jezdze na boshach - jeszcze mnie nie zawiodly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi