rafikone Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mam pytanie wstawial ktos moze deske rozdzielcza i silnik z e36 do e30??interesuje mnie jak podpiac zegar do instalacji e30 i czy wogule jest taka mozliwosc bo kostki sa takeie same ale po podpieciu nic nie dziala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 mi sie wydaje ze to nie ma prawa działać! poniewaz jest inny komputer sterujacy i e36 miało licznik elektroniczny a za to jest odpowiedzialny komp chyba ze sie myle to niech ktos mnie poprawi! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 e 30 tez ma sterowany licznik elektronicznie..wyswietla mi sie przebieg i swieci kontrolka postoju ale nic wiecej moze trzeba kable przelozyc??juz jest gotowy silnik i komputer od e36 do wstawienia wiec zegar chyba powinien chodzic??prosze o pomoc bo nameczylem sie zeby wstawic wnetrze od e36 wiec szkoda by bylo zeby zegary nie dzialaly:"( [ Dodano: 6 Wrzesień 07, 23:09 ] mam tez chec komputer bo w tej e36 co silnik i deska byl wiec jak go podlaczyc w e30 od czego poprowadzic kable??i czy to bedzie dzialc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Możesz wrzucić fotkę tej e30 z nowym wnętrzem? Nie widziałem takiego wynalazku i jestem ciekaw jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 jak zrobie fotke to wrzuce z mila checia:)a pozatym musze skonczyc wszystko bo jeszcze nie mam mostku tego kolo galki biegow i kilku drobnych czesci:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Proponuję zerknąc w schematy elektryczne oby wersji. www.realoem.com Tam powinienes znaleźc potrzebne Ci informacje. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi