Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam jak niektorzy juz wiedza, zakladam sobie GPS na palec (obraczke w sensie:P) dnia 29 wrzesnia br., o godz. 15 w Zabkowicach Slaskich:) Jesli ktos ma ochote, na pewno bedzie mi milo jesli mnie odprowadzicie od stanu kawalerstwa podobnie jak Tomskiego:) Pozdrawiam serdecznie:) bmw_beer w razie pytan o szczegoly chetnie odpowiem przez PW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 1. Bazylfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Lista: 1. Bazylfox 2. Maximus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 1. Bazylfox 2. Maximus 3. BOKSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 1. Bazylfox 2. Maximus 3. BOKSA 4. nibiru Gadżety do przystrojenia auta dostaniemy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Cos wiecej oprocz balonikow? tyle ze dmuchanie we wlasnym zakresie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Gadżety do przystrojenia auta dostaniemy :?: hehe - ja jeszcze mam dwa baloniki od Tomskiego - nadmuchane of coz :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 1. Bazylfox 2. Maximus 3. BOKSA 4. nibiru 5.beero niewiem jak to zrobiles mi zostaly tez 2 ale pies po powrocie je pogryzl pozdro hehe - ja jeszcze mam dwa baloniki od Tomskiego - nadmuchane of coz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 A może zawczasu uzgodnić gdzie i o której zbieramy sie w DW, do ZŚ jest około 65km i kilka fotoradarów po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 kurnia...tylko nie wiecej jak u mnie bo bede zazdrosny z mila checia zeby nie te 2300km powodzonka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 nie dziekuje:) przyznam, ze nie liczylem na tak szybki odzew az tylu:) wlacznie z ofertami zawiezienia do slubu:) Dziekujemy wam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 aaa tam z mojej strony nie ma za co dziekowac i w koncu bede mial okazje rodzine odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 może zbiórka na bp/mcdonalds na partynicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 1. Bazylfox 2. Maximus 3. BOKSA 4. nibiru 5. beero 6. Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 zbiorka bylaby tez dobra (moim zdaniem) pod wzgorzem Andersa. Na tym BP moze byc ciasnawo dosc. Ja wyjezdzam osobiscie juz od rana (ok 9), dla reszty ekipy spokojnie wystarczy 13.15 - 13.30:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 1. Bazylfox 2. Maximus 3. BOKSA 4. nibiru 5. beero 6. Dziki 7. Kosa jak dostanie balonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 to jeszcze ustalcie jakiego koloru chcecie baloniki:P no chyba ze chcecie takie pakowane po 3:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 czekoladowe albo bananowe beda okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 mi pasuja czarne pod kolor beemki a dzikiemu niebieskie oggy mam pytanie bo musze poleciec do 14.00 do nowej rudy moge tak z ranca z toba bujnac sie w tamtym kierunku przy okazji pokazesz mi gdzie bedziemy mieli stac w zabkowicach i przekaze wszystko chlopakom co ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 maximus poslalem ci info na gg :wink: bmw_beer [ Dodano: 15 Wrzesień 07, 19:11 ] hejo, wyjezdzam na okolo tydzien. W tym czasie wszelkie sprawy "konwojowe" z upowaznienia przejmuje Bazylfox w razie pytan odsylam do Niego:) Pozdrawiam:) <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jak tam-ktoś z listy się wyłamał :?: 1. Bazylfox 2. Maximus 3. BOKSA 4. nibiru 5. beero 6. Dziki 7. Kosa jak dostanie balonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Maximus jedzie rano z oggym bo po oponki niedaleko smiga z rana i spotkamy sie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mnie choroba łamie ale postaram sie wyzdrowiec pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kosa ale do 29 jeszcze kawal czasu napewno wyzdrowiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 maximus, co tam za oponki wyczaiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi