Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 w koncu dotarlem do zakonczenia rozbierania bagaznika i po prawej stronie byla jakas skrzynka metalowa na stelarzu przykrecona 4 srubami zdobylem sie na odwage a raczej ciekawosc wziela gore odkrecilem te sruby sciagnolem pokrywe skrzyni a tam 20kg ciezarek z logiem BMW tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 do samoobrony pewnie :wink: i jako dociążenie tyłu bo 250 KM robi swoje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek1985 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 pokaz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Według mnie jest to dociążenie tylnej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 bo jakbys mial 325 to mialbys tam akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a w kombiaku nie ma a u wax tezz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja mam u siebie 110 kg,myślałem,że to normalne,że w każdej bmce jest tyle. Żartuje,ale tak sobie myślę,może nie masz akumulatora wogóle :mrgreen: :mrgreen: U mnie jest po prawej aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 moze to wersja dla b .... kow kiedys byla dobrze ze ja u siebie nie znalazlem palki beasbolowej ale widzialem jak koles wyciagal z bagaznika jak kupowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi