janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam,chcąc podłączyć alarm do centralnego zamka wymonyowałem centralke aby zobaczeć jak się wpiąc w piny 24,25 podłączyłem wszystko spowrotem(baz alarmu,tak jak było) i okazało się że niedziała jak powinien,a mianowicie drzwi od kierowcy zamykają się wraz z wszystkimi po przekręceniu kluczyka a jak otwieram to otwierają się tylko kierowcy,a reszta nie ale jak zamykam i otwieram od strony pasażera to wszystko ok.Co mogłem zepsuć.Doradzcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 a ruszales cos przy samym zamku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Sprawdz ponownie polaczenia przewodow, zobacz czy ktorys sie nie ukruszyl tuz przy wtyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 przy drzwiach nic nie ruszałem,a przewody sprawdziłem przy wtyczce jeden po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 moim zdaniem zamieniles centralki pomiedzy pasazerem a kierowcą ja mam z pilota to nie wiem ale wydaje mi sie ze z drzwi kierowcy otwiera sie cale auto a nie z pasazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 nie wiem czy to madre... odlacz akumulator na ok. 5 min, i zobacz co pozniej. tylko kluczykow w srodku nie zatrzasnij przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 akumulator miałem odłączony przy odłanczaniu centralki,może to jast przyczyna :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 no mogla sie menda zresetowac w jakis dziwny sposob. Ale nie powinna... Odlacz go na pare minut i sproboj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 już idę,zobaczymy za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 moze ugiełes jakis pin w sterowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 nic to nie dało,ale jak odłanczałem aku przy zamkniętym samochodzie to po podłączeniu c.z. nie działał wogóle,ale puźniej otwarłem go kluczykiem i odłączyłem ponownie to już działał,ale dalej drzwi kierowcy nie otwierają wszysktiego :cry: [ Dodano: 12 Wrzesień 07, 21:31 ] piny całe,sprawdzałem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 bezpiecznik ktorys nie poszedl z dymem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 jak to są te pod maską z lewej strony to nie,sprawdziłem odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 wyglada to tak jakby drzwi kierowcy nie laczyly obwodu, nie chce sie madrowac bo nie jestem specjalista. Postaram sie dowiedziec wiecej i jutro dam znac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 to dzięki za fatyge,ale ja sam jestem zaskoczony bo nie raz podłanczałem alarm(do opla nie jednego)i wszystko grało.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ok. Z info ktore uzyskalem: zresetowaniu najprawdopodobniej ulegly ustawienia sektora Master w centrali zamka. Jesli ta opinia jest sluszna, konieczne jest ponowne ustawienie ktore drzwi maja byc jako Master (sterujace caloscia), ewentualnie zapisanie obydwoch drzwi jako takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 o to wlasnie mi chodzilo ze zamienila sobie waznosc zamkow i przelaczyla sie na anglika :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 rozumiem,ale w takim razie co teraz zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 janusz318i powiem szczerze ze ja mam ten sam problem z moim compactem ze jak otwieram centralke od strony kierowcy to otwiera sie wszystko poza zamkiem od bagaznika,ktory pomimo otwartych drzwi trzeba i tak przekrecic kluczem,a jak otwieram drzwi pasazera to otwieraja sie tylko one,a chyba tak byc nie powinno,bo skoro jest centralny to raczej powinien otwierac wszystkie zamki:| Podpowiedzcie co jeszcze mozna z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 u mnie znowu było tak,jak otwierałem od kierowcy to bagażnik też się otwierał,ale jak otwieram bagażnikiem to tylko on się otwiera,a jak zamykam bagażnik to wszystko się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ale jak otwieram bagażnikiem to tylko on się otwiera,a jak zamykam bagażnik to wszystko się zamyka U mnie jest dokladnie to samo co zacytowalem z Twojej wypowiedzi i tez nie wiem co z tym zrobic . :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 a moze w ostatecznosci zamienic kable w centralce choc ja tam jeszcze nie zagladalem chodzi o zamek kierowcy z zamkiem pasazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Podłączyłem dzisiaj alarm do pinów 24 i 25 wszystko działa tylko się nie zamyka wlew baku i nie ryglują się drzwi.Można to jakoś podłączyć :?: Ale problem otwierania drzwi od strony kierowcy został. Coś się da jeszcze zrobić pytanie_bmw(pilotem otwieram i zamykam wszystko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi