Tequila Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam, na Allegro można kupić tanie (około1700zł/kpl) podróby felg alu do BMW, mnie interesuje wzór M5 lub M6 w rozmiarze 17". Czy ktoś z was miał do czynienia z takimi felgami? Czy one są warte uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wyglądają ładnie,jak są atestowane to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Obawiam się, że mogą to być Chińczyki z ryżu :lol: i że mogą się rozlecieć przy byle jakim podjeździe pod krawężnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Nierozumiem stwierdzenia ze to podróby,jeszcze o felgach takich komentarzy nieslyszalem ale to niewazne. Osobiscie do tematu podchodze ostroznie ale tylko z tego wzgledu ze duza czesc felg pochodzi z rozbitkow i trzeba uwazac bo z kolem nie ma zartow i mysle ze bez ogledzin fachowca nie ma co kupowac. Mimo ze faktycznie ceny potrafią byc atrakcyjne. Pokazane fele naprawde spoko i mysle ze wzor czy bardziej czy mniej zblizony do orginalu to tylko indywidualna sprawa bo wszyscy wiemy ze na roznych wzorach felg auto bedzie wyglądalo inaczej,a jesli mowa o jakosci to mysle ze rowniez nieodbiegają.Mnie przekonaly i bylbym wstanie uwierzyc ze to seria ale skoro kolega mowi ze nie to znaczy ze tak jest. Z ryzem dobre bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Mówiąc o podróbach miałem na myśli felgi nie sprzedawane przez sieć BMW. Robione przez innych producentów o wzorze prawie identycznym z oryginałem BMW. Felgi o których mówię są nowe i dlatego dziwi mnie taka niska cena. Prawdopodobnie pochodzą od chińskiego producenta, który jak wiadomo o jakość raczej mało dba: ma być dużo i tanio (taniej niż w Tesco ) Poza tym w Chinach są inne normy jakościowe, które mogą znacznie odbiegać od norm EURO. Dlatego pojawiło się do was moje pytanie. Być może ktoś już kupił podobne felgi z Allegro. Z tego co wiem koleś sprzedaje do wielu modeli BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Mówiąc o podróbach miałem na myśli felgi nie sprzedawane przez sieć BMW. Robione przez innych producentów o wzorze prawie identycznym z oryginałem BMW. Felgi o których mówię są nowe i dlatego dziwi mnie taka niska cena. Prawdopodobnie pochodzą od chińskiego producenta, który jak wiadomo o jakość raczej mało dba: ma być dużo i tanio (taniej niż w Tesco ) Poza tym w Chinach są inne normy jakościowe, które mogą znacznie odbiegać od norm EURO. Dlatego pojawiło się do was moje pytanie. Być może ktoś już kupił podobne felgi z Allegro. Z tego co wiem koleś sprzedaje do wielu modeli BMW. zgadzam sie doszly mnie te same sluchy, jezeli to nie oryginal to bym uwazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja bym nie kupil, wszedzie gdzie czytalem to odradzaja takie włoskie podróby, bo są po prostu za miękkie i za kruche na nasze drogi, zreszta kiedys w podobnym temacie wkleilem zdjecia takich felg uszkodzonych na naszych drobach i wyglądały nieciekawie.Lepiej dołożyć do oryginału, albo kupić jakieś ładne BBS czy inne nazistowskie fele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 U mnie ten wzor tez mozna kupic za niskie pieniazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 No i okazało się, że felgi są Chińskie, tak powiedział sprzedający i podobno mają atest ISO9001 cokolwiek by to nie oznaczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 nie wiem jak ty teqila ale ja bede sie kusil na kupno podobnych ale dopiero po zimie. ciekawe czy koles daje jakas gwarancje na nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi