pleplaaa Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam serdecznie. Kilka dni temu, z niewiadomych przyczyn, rozgrzała mi się do czerwoności tarcza hamulcowa... Więc będę musiał usunać usterkę oraz wymienić tarcze... W zwiazku z tym mam pytanie... Czy to się nadaje: http://www.allegro.pl/item241119146_super_cena_tarcze_ham_klocki_bmw_e_36_316_318.html lub ewentualnie to: http://www.allegro.pl/item243131524__okazja_tarcze_klocki_bmw_e36_przod_sklep_.html#photo Bardzo dziękuję za potencjalne opinie, bo takie oferty też są: http://www.allegro.pl/item241617061_tarcze_powerdisc_klocki_hamulcowe_ate_bmw_e36.html Pozdrawiam. PS. Jestem w trudnej sytuacji finansowej i niechciałbym płacić za to samo dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 szczerze to zdnych z tych bym nie chcial ale jesli mialbym juz wybrac to wybralbym te drozsze. SZUKAJ NA ALLEGRO TARCZ FIRMY BREMBO wyjda jakos 40 zł drozej za komplet ale przynajniej masz satysfakcje z jazdy a wiadomo chamulec to bezpieczenstwo twoje i innych pamietaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 JC co to za kicz? jakies chinske! pewnie fajnie piszcza przy hamowaniu! posłuchaj maximusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Kolego, tak jak Ci pisze maximus, poszukaj tarcz brembo, przy niewentylowanych powinnieneś zapłącić 150-200zł za komplet, do tego klocki ferodo - -około 100zł za komplet na przód, zapłacisz więcej niż za tego noname'a, ale auto będzie Ci hamowało i do tego będziesz już miał spokój na chwilę czasu. Brak kasy jest zrozumiały, zawsze jej nie ma , ale naprawdę lepiej wydać raz trochę więcej i mieć spokój niż teraz wydasz 140zł a w niedługim czasie będziesz musiał znowu wydac i kupisz komplet brembo+ferodo i koszty podwójne. Chcesz oszczędzać, to opłaca się kupić raz a dobrze. Jeszcze jedno, te ATE są nacinane, przez to szybciej będą się zuzywały klocki, a czy przy normalnej jeździe te nacięcia Ci się przydadzą, to ja bym dyskutował no i wtedy dochodzi częstsza wymiana klocuchów do czasu skończenia się tarczy. Szukałbym raczej normalnej gładkiej tarczy. Co do klocków to słyszałem że textary są w rozsądnych cenach i dobrej jakości, aczkolwiek ostatnio mechnik mi powiedział że te textary ostatnimi czasy się popsuły i potrafią piszczeć. Textary mam u siebie z tyłu niedawno załozone, z przodu ferodo wymieniane za jednym zamachem i póki co nic nie piszy, dobrze hamuje, jedynie po kilku mocniejszych dohamowaniach śmierdzi jakby się sprzegło paliło, zganiam to na klocki i na to że mają póki co 2500km najechane. W kabinie smrodka nie czuć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 temat rzeka. Ja u siebie założyłem ATE wentylowane i klocki też ate. Nie piszczy, 5000km i jeszcze nie biją Kupowałem tutaj Ponieważ brałem nieco więcej klamotów, to i ceny dostalem dobre. Znajomy tanio sprzęgło kupił. Kurcze, powinienem mieć zniżkę za reklame :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi