Maras1122 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam wszystkich. Dzisiaj grzebalem w garazu i znalazlem pewna czesc ,z e36 sedana tylko juz nie pamietam jakiej wersji. Powiedzcie mi co to jest ? http://img211.imageshack.us/img211/1739/dsc01476cotojestwq4.jpg Mnie to przypomina silniczek krokowy ,ale jesli dobrze mysle to nie wiem jaka wersja,a jesli nie to coz to innego moze byc? Z gory dziekiuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to jest zawór od ogrzewania! steruje ogrzewaniem ciepło zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dzieki Danish poszukalem na necie masz swieta racje pozdrawiam. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 nie ma sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi