Fuzzy2000 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam Czy OBC w E34 ma podświetlany tylko wyświetlacz czy przyciski też? u mnie w nocy wyświetlacz widać normalnie, nawet ma fotodiode i reguluje intensywność podświetlania w zależności od jasności we wnętrzu auta, niestety przycisków nie widać. Czy tak ma być czy padła żarówka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 w obc sa podswietlane przyciski-wyciagnij go i z tylu masz zarowki w oprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 dokładnie tak ja też wymieniałem od tyłu są zaróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi