sylwiaa Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam was wszystkich mam pytanie moze ktoś mi omoże dzieję mi sie c sdziwnego z samochodem mam bmw e 39z 1997 roku i nic sie nie działo do tej pory ale przez ostatnie 2 tyg samochód ciagle jest naprawiany . znaczy dzieję sie cos w układem chłodzenia po jakis przejechanych 150 km wskazówka od temp wchodzi na czerwone i gotoje sie . wymienione wszystko opróch chłodnicy mechanik twierdzi ze nie ma objaw uszczelki . Prosż o pomoc moze komós też sie tak działo . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 witam! dziwna ze ten objaw dopiero sie dzieje po przejechaniu 150km! a jezeli przejedziesz jednorazowo mniej to jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam może pęknięta głowica jest albo uszczelka jak odkręcisz korek od zbiornika cieczy chłodzącej to sprawdź czy na pracującym silniku nie wydobywają się pecheżyki powietża i nie śmierdzą spalinami jak czuć spaliny to uszczelka albo głowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam może pęknięta głowica jest albo uszczelka jak odkręcisz korek od zbiornika cieczy chłodzącej to sprawdź czy na pracującym silniku nie wydobywają się pecheżyki powietża i nie śmierdzą spalinami jak czuć spaliny to uszczelka albo głowica tylko nie odkrecaj korka na goracym silniku! bo bedzie fontanna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ...i poparzone ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A napisz i co juz wymienilas moze o czyms m,echanik zapomnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi