Gość Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam, mogę okazyjnie od kolegi kupic komplet foteli (kierowca, pasażer i tylna kanapa) z E34 sedan do mojej E36 sedan. Czy ktoś z Was próbował/słyszał, że się udało/pasowało takie przełożenie :?: Dodam, że do E34 pasują fotele z E32 pytanie_bmw Wymiary teoretycznie pasują ale jeszcze nie mierzyliśmy - mocowania są w tych samych miejscach :?: pytanie_bmw Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 w e34 fotele przednie-z przodu sa wsówane a z tyłu przykrecane! a mi sie zdaje ze e36 fotrl jest przykrecany na cztery sruby! tył to watpie zeby paasował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie wiem jak to jest,ale dam sobie coś uciąć,ze w E34 jest dużo więcej miejsca,więc nie wiem czy wejdą. No i gdzie zmieścisz podłokietniki przednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 myślę ze z podłokietnikami przednimi nie byłoby problemu i z przednimi fotelami choc jak zamkniesz drzwi to siedzisko może być juz bardzo blisko drzwi ale z tylną kanapą może być zonk-tylną kanape(zwłaszcza oparcie z e 32 do e 34 już trzeba minimalnie kombinować zeby ją upchnąć jednak jest to do zrobienia i wielu sie to udalo (dlatego na aukcja wielu ma adnotacje np.skóra komplet e32-pasuje tez do e 34) ale z e34 do e 36 hmmm pewnie też bez kombinacji sie nie obędzie i może skonczyć sie ogólna lipą Popytaj tez na innych forach czy komuś sie to udało choć osobiści nie słyszałem o takiej przekladce e 34 :arrow: e 36 Przekładka foteli przednich e34 :arrow: e32 i e 32 :arrow: e34 to żaden problem bo je zwyczajnie przekładasz i myślę ze do e36 da sie je upchnąć ale boczki oparcia(zespolone tylnej kanapy) na całej lini biegną przy samej uszczelce drzwi i w e 36 i w e34 a ta druga troche wieksza zwłaszcza w tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hej, dzieki za wszystkie odpowiedzi - popytałem magika od BMW z Poznania - powiedział , że fotele wejdą bez problemu, ale kanapa nie... jestem więc w rozterce - czy brac fotele same ?? a kanape zostawic ?? Fotele są od M-ki kubełki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 o kubełki fajna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi