Piter_yo Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 czy wymiana automatycznej skrzyni biegow na manualna to gra warta swieczki? czy sa przy tym jakies komplikacje?, jakies wiazki itp?Ja osobiscie w czasie jazdy wole mieszac w garze, ale moge tanio kupic automata i sie zastanawiam czy to sie kalkuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 witam! wymiana polega mysle ze ba ty zaczynajac od podłogi pewnie bedzie wieksza dziura pod dzwignia biegów! skrzynia,sprzegło, pedały, wodziki od zmainy biegów, i pewnie wał pedny, a inst. tylko czujnik od biegu wstecznego! mysle ze sie nie opłaca ja miałem bmmke po wymianie automatu na zwykła było tak ze silnik słyszałem jak by lezał koło mnie! Tunel jest inny i pewnie dobre wygłuszenie by pomogło! ale w automacie jest wieksza dziura i całkiem w innym miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_yo Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ok, odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi