ldominik Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam, nie wiem czy już było o tym pisane ale mam pytanko o punkty karne. Mam prawko od 10 lat, po jakim czasie punkty sie zerują? 1. Po upływie roku (tzn. jeżeli dostałem mandat w kwietniu 2007r to w kwietniu 2008r powinny mi sie wyzerować) 2. Po upływie roku licząc od ostatniego mandatu (tzn. jeżeli dostałem mandat w kwietniu 2007r a potem w sierpniu 2007r to punkty sie sumują i czekam do sierpnia 2008r by sie wyzerowały) rok bezszkodowej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 z tego co wiem to punkty ktore dostajesz dzisiaj, za rok znikaja. i nie wazne czy w przeciagu tego roku cos zdobedziesz nowego. tzn. ja tak wlasnie mialem, bo mozna sie spytac o stan konta podczas kontroli (czyli wariant nr 1) tylko, ze to bylo jeszcze przed tymi wszystkimi zmianami w taryfikacji itd. moze sie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ldominik Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No własnie nie jestem pewien podobno sie pozmieniało i z tego co ja słyszałem musi minąć rok bezszkodowej jazdy od ostatniego mandatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Punkty karne zdobyte dziś kasują się równo rok od ich otrzymania np: mandat 24.09.2007 r. - niwelacja 23.09.2008 r. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To ciezko nazbierac ponad 20 i jakąś nagrode dostać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a jak jest z punktami za mandaty za granica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 obcokrajowcom nie daje się punktów karnych w polsce. podobnie punkty karne jeśli juz dostaniesz w innym kraju nie mają wpływu na stan twojego konta punktowego w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dokąłdnie tak jak napisali koledzy otrzymane punkty "znikają" po roku od ich otrzymania np 23.01.2007 otrzymujesz 5 pkt, a 30.08.07 kolejne 2 - to 23.01.2008 "znika Ci te 5 pkt ale zostają 2 które znikną dopiero 30.08.2008 Punkt zagraniczne - nie liczą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ldominik Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dzięki juz wszysto wiem hmm...to niepotrzebnie poszedłem na kurs zmniejszenia punktów... szkoda że 250 zł poszło za darmo w kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 hehe Policja Partner Club ... a co daja za nazbieranie kompletu punktow? tak jak chlopaki pisza, kasuja sie w rok po otrzymaniu, niezaleznie od stanu konta nabitego po dacie zarejestrowania punktow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi