jacob Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 witam potrafi mi ktos pomuc zegary w e 36 przestały działac i to wsztstkie od poliwa licznik obrotomiesz i temeratura poprostu opadły i finisz czasem drgnom leciutko i nic wiecej miał ktos z tym doczynienia ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 witam potrafi mi ktos pomuc zegary w e 36 przestały działac i to wsztstkie od poliwa licznik obrotomiesz i temeratura poprostu opadły i finisz czasem drgnom leciutko i nic wiecej miał ktos z tym doczynienia ,pozdrawiam ee..... coś nie łączy ? albo padła jakaś elektronika, proponuję przeczyścić styki na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ale jakie styki ,nieznam sie jeszcze tak szczegułowo mam ją od paru miesiecy dopiero a jak to elektronika to jaka gdzie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ale jakie styki ,nieznam sie jeszcze tak szczegułowo mam ją od paru miesiecy dopiero a jak to elektronika to jaka gdzie szukac powolutku... zacznij od tych przy zegarze, wykręć zegary, kup jakiegoś elektrostyka w sprayu, sprawdź baterię zegarów, elektrostykiem przeczyść złączki i gniazda, poczekaj aż przeschnie trochę, podepnij, sprawdź czy działa... potem dopiero martw się o resztę aha no i nie wiem czy zegarki mają jakieś osobne zabezpieczenie czy nie, ale wypadałoby sprawdzić bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 oki sprawdze to wszystko dzieki narazie teraz mykam do pracy pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ja mam e30 i tez tak mialem...u mnie byly winne bezpieczniki wiec zanim zaczniesz rozkrecac zerknij wlasnie na nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 w zegarach są baterie może to one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Baterie są raczej do pamięci licznika :wink: Myślę, że warto sprawdzic skrzynkę z bezpiecznikami, a potem wykręcic licznik i sprawdzic kostkę. Pozdr. i powodzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ja miałem podobnie w mojej e 30 ale padł mi poprostu bezpiecznik...więc pierwsze sprawdz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 a co jest najlepsze jadąc do pracy zegary zaczeły same działac i działają teraz normalnie niewiem co otym myslec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 a co jest najlepsze jadąc do pracy zegary zaczeły same działac i działają teraz normalnie niewiem co otym myslec . Typowa przypadłośc serwisowa :mrgreen: Jak już zdecydujesz się na naprawę - to zaczyna działac :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 TAK JAK ZAWSZE , ALE NA WSZELKI WEPADEK POCZYSZCZE WSZYSTKIE STYKI I SPRAWDZE TO lubie sie tak bawic przy autku w sobote bede przyciemniał szyby ,ciekawe czy mi wyjdzie .pozdrawiam i dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi