rychu1976 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Czy ktoś może mi powiedzieć czemu pływam w koleinach moim autem jak żadnych luzów nie wyczuwam na gałkach. Czy może to są wybite tuleje górnych wahaczy i jak to sprawdzić?? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A jakie masz koła?,bo jak masz szerokie kapcie to będzie pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 koła mam normalne jakie mają być a i piszczenie na rondzie tzn skręcanie w lewo doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 proponował bym sprawdzic zbieznosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Sprawdz amorki i prawe lozysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 koła mam normalne jakie mają być a i piszczenie na rondzie tzn skręcanie w lewo doszło normalne to 195/60/15 dla e34 bo jeśli te na focie masz akualnie to na koleinach nie ma sie co dziwic ze będziesz latał ale jeśli faktycznie masz te normalne to proponowałbym pojechać na konketne trzepanie przednim i tylnim zawieszeniem wtedy wszystko będziesz wiedział(koszt 20PLN) Ja podejrzewam tuleje wahacza górnego lub dolnego i łożysko też może być kłopotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dolne wahacze mam wymienione więc je wykluczyłem ale na te szarpanie chyba się muszę przejechać bo mi jeszcze kobita bunię gdzieś pocharata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dziki ta fura na fotce jest podpisana,że nie Rycha. A tył też sprawdzałeś? te wielkie tuleje z tyłu. Albo duże tuleje na przednich wachaczach tych długich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 prawdopodobnie przód tył jest ok.jutro jade na diagnostyke będę wiedział wszystko dzisiaj kopnąłem w kółko i prawe jakby miało jakiś luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi