rychu1976 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Czy jest filtr przeciwpyłkowy w moim aucie jak tak to gdzie szukać szyby mi parują i ponoć od tego. Pojęcia nie mam gdzie szukać.?????? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 moze ci nagrzewnica lecci! a filtr pyłowy znajduje sie z prawej strony trzeba rozkopac schowek osłony! ale nie wiem czy posiadasz? w poprzedniej mojej 88r nie bylo e34! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ale słyszałem że przy klimie powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 a jak masz klime to jest napewno! gdzies widziałem dokładny opis gdzie mozesz ho znalesc! chyba gdzies na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Od str.prawej zdemontuj schowek,zciagnij tapicerke(oslone tunelu)zobaczysz czarna obudowe ukl.wentylacji-przykrecona 5 lub 6 malych torxow.Filtr jest na dole po prawej stronie-ostroznie wyciagaj bo z reguly duzo syfu wylatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja filtr ten widziałem po ściągnieciu schowka ,odkręceniu tapicerki tunelu środkowego od strony pasażera,znajdowała się tam kaseta którą wysuwało się po odpięciu jednej dużej kostki elektrycznej która to utrudniała.kasetę wysuwało się przesuwajac blokadę z plastiku(nie miała żadnych śrubek) sam filtr wymiarach ok12cm/20cm/3cm w pozycji pionowej "lekko pochylonej" Spotkałem się także z e 34 w której filtr kabinowy był przykręcony na 4 srubki jako jeden z segmentów w środkowym kokpicie w pozycji pozimej o wymiarach ok 15cm/30cm/5cm i wymieniało sie go razem z obudową z tworzywa z która byl oryginalnie zespolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Masz racje bmw_beer z tym pierwszym przykladem tez sie spotkalem u kumpla jest dokladnie tak. U mnie jest jw. Moze rychowi cos pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 znalazłem dzięki kiedyś już tam szukałem tylko przed ostatnim krokiem zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Z ciekawosci zapytam-jakie masz mocowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Z ciekawosci zapytam-jakie masz mocowanie?ma być tak jak Dziki opisał pierwszy przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 rychu1976, SIEMKA ZNALAZLES TEN FILTR PRZECIWPYLKOWY BO JA PROBOWALEM I NIC MIANOWICIE ZDEMONTOWALEM SCHOWEK I NA WPROST W NOGACH MAM TAKA CZARNA PROSTOKATNA PLYTKE PLASTIKOWA PRZYKRECONA NA 4 SROBKI NA 10 KLUCZ PO SCIAGNIECIU TEGO PLASTIKU NIEMA FILTRAS NIC TYLKO JEDEN OKRAGLY OTWOR O SREDNICY 6-7 CM KTORY WYCHODZI NA ZEWNATRZ ALE NAWET MIEJSCA NA FILTER NIEMA A CO DOPIERO MOWA JEST O JAKIEJS KOSTCE ELEKTRYCZNEJ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 http://www.filtron.com.pl/2005/katalog/instrukcje/1031k.pdf-zobacz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 a bylem tak blisko juz teraz wiem dzieki <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi