misiosl Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 witam ostatniow skasowałem inspekcje wedle porady znalezionej na forum i zauważyłem że jak przedtem świecił mi taki mały zegarek nad diodami tak teraz nie a diody zapalają się też tylko przy odpalaniu a potem nic...w czym może leżeć problem? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 hej wszystko ok! tak ma byc! ten zegarek oznaczał czas na zmiane oleju ''oil serwice'' a diody tak maja sie palic chyba ze znów czas przyjdzie czas na wymine to kontrolka czerona jak sie pokaze to bedzie paliła cały czas! wogole sie nie stresuj bo wszystko jest jak powinno byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 a to dobrze ko wczoraj jechałem z kumlem i jemu świeciły się chyba diody do pomarańczowej i ten zegarek nad i pomyślałem ż u mnie jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 wszystko ok u ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Zegarek-inspekcja olejowa.Skasowałeś ją wiec nie będzie sie palić przez długi czas a kontrolki/diody zapalają sie tylko przy przekręcaniu kluczyka (zapłon) i gasną po 2sek by nie rozpraszać kierowcy Wszystko masz w należytym porządeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan_ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 czekaj czekaj kolego nie zawsze po 2 sek u mnie na przyklad gasna jak silnik po ruszeniu przekroczy 3k obrotow, wtedy gasna wszystkie diody i mozn jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 U mnie nie musi nic przekraczać,ale też nie gasną po 2 sek. Mija dobre 5-10sek. Dziki czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 misiosl, wszystko jest ok tak ma być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 u mnie na przyklad gasna jak silnik po ruszeniu przekroczy 3k obrotow, wtedy gasna wszystkie diody i mozn jezdzic a jak nie przekroczysz 3ooo rpm to nie zgasną i nie pojedziesz :drunk: o sekundy 1 ,2 ,3 ,5 nie ma co się spierać -ważne ,że gasną więcE34-Patryk,nie ma obawy-alles in Ordnung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi