mexyk Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Siemka zdecydowalem sie na swapa mojego m20b20 :mrgreen: (ktory jest na wykonczeniu, panewki do wymiany :cry: ) na m50b25 .A wiec co oprocz pompy paliwa, komputera, silnika, skrzyni bede jeszcze potrzebowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 pewnie most,wał,bo nie wytrzymają i nie wiem czy wielkości spasują,chłodnicę, osprzęt silnika,dobrego mechanika i pewnie jeszcze wiele innych :mrgreen: Może kup drugi M20B20 i turbo do niego :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ja bym proponował M20B25 2.5 ma 170 kucy i juz sobie fajnie radzi! M50 bedzie od cholery przeróbek! nawet jakis głupie weze od chłodnicy nagrzewnicy itp. nie wiem czy warto sie tyle az bawic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no ale znalezc m20b25 w dobrym stanie to jak szukaniu igly w stogu siana A od e30 to tam inne mocowania chyba sa i miska. Najchetniej bym chcial tego m20b25 bo praktycznie tylko zmieniam komputer i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ja tez mam od e30 m20b25 musiałem przełozych miske i łapy przekrecic w inne miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A miska pasuje od m20b20 z e34 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A miska pasuje od m20b20 z e34 ? ale z m20b20 do m20b25? o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 robilem cos takiego w e34,potrzebujesz kompletny silnik z osprzetem,poduszki silnika,weze do chlodnicy,na upartego tylko dwururke od wydechu ale lepiej caly wydech,filtr powietrza,przeplywke.Chlodnica,skrzynia,wal zostaja.Dyfer na upartego tezale lepiej zmienic bo ma inne przelozenie i bedziesz ruszal z dwojki.Jesli kupisz silnik z e36 to musisz zmienic w nim miske i pompe oleju na ta z e34 24v.Najwiecej zabawy jest przy elektryce.Mozna polaczyc inst.silnika z inst.oryginalna twojego auta ale ja zmienilem cala kompletna.Aha,jak besziesz szukal silnika to zwroc uwage na to czy instalacja elektr. jest z EWS-em czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1978 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 A więc wygląda to tak: silnik, skrzynia, most duża głowa z e34. Miłego dawania w pipe po zrobieniu, jest rewelacja!!! <bmw_2> e30 24V 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi