czarny19 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 mam problem i to potezny wzmienialem ostatnio olej, dzisiaj z rana podchodze patrze pod auto a tam plama z oleju wiec podnosze auto chce dokrecic srube od miski a ta mi odpadla ulamala sie przy glowce a reszta sruby jakims cudem wpdala do miski co teraz mam zrobic :?: da sie dokupic sama ta srube :?: albo od razu lepiej szukac nowej miski :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 jak nie uszkodziło gwintu to wystarczy sama śruba ale starą z miski musisz usunąć jednak jak uszkodziłes gwint to szukaj miski <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Można też rozwiercić,przegwintować i dobrać większy korek. Kiedyś było w Polsce ciężko z częściami to różne rzeczy robili,ale teraz najprostszy sposób to kupić drugą misę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a orientuje się może ktoś czy idzie dokupic samą taką śrube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 gdzieś na szrocie to na pewno no i w serwisie BMW raczej też kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 takie sruby do spustu oleju dostaniesz w sklepie motryzacyjnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a teraz pytanie powiązane z odkręceniem miski tzn chciałem ją śćiągnąc odkręciłem wszystkie male śrubki naobkoło miski jest ich 18 i trzy szpilki łączące miske z skrzynią a miska ani drgnie prubowałem ją podważyc ale nic zauważyłem jeszcze dwie szpilki dośc duże idące od skrzyni do kadłuba nie wiem czy też je trzeba odkręcic prosze o szybką pomoc [ Dodano: 1 Październik 07, 15:54 ] mam pytanie włozyłem ręke do miski olejowej w celu wyciągniecia śruby i zaskoczylo mi że miska jest z góry tak chocby czymś przykryta tzn. sa tylko jakies podłuzne wyciecia którą kolwiek miskie ogladam to czegos takiego niema to się ściąga ?? czy co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 witam nie wiem co to ale śruby miski powinieneś dokręcić z silą 10 n m.A to może jest uszczelka tak wycięta nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi