Maciek Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Czy wie ktoś może jak poradzić sobie z "brzęczącymi" osłonami tarcz hamulcowych z przodu? U mnie są popękane i jak jadę na nierównościach to strasznie brzęczą... Szukałem tego w sklepach i nie ma czegoś takiego, ktoś mi proponował je wyrzucić wogóle ale to nie wchodzi w grę, bo po coś one tam są ;-) Miał ktoś już do czynienia z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 moze ci klocki brzecza a nie osłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Proponuje kupno uzywanych,nie-popekanych.Musza tam byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 migomatem je potraktuj u mechaniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pospawaj je w kilku miejscach. Ja takie brzeczenie miałem gdy osłona katalizatora(puszka)pękła na końcach-porównywalnie denerwujące. Załatwiłem temat kilkoma spawami więc to w Twoim przypadku tez pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 mi tez klocki brzecza a myslalem ze tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymati Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Mam ten sam problem, to raczej oslony brzecza, sprawdzalem u siebie i z lewej strony mi brzeczy, najlepiej migomatem pospawam i wiem ze bedzie sie trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Preblem brzeczacych oslon termicznych e36 to taka sama przypadlosc jak parujace lampy... spawanie nei pomaga bo peka obok spawu, jedyne wyjscie nowe co sie = zdejmowanie piasty co sie moze = ze bedzie chuczec po ponownym zalorzeniu ... W sam naprawiam jest zaznaczone ze piasty nie mozna zdemontowac i montowac tej samej na nowo.... Ja to zostawiam za droga zabawa dla takiej pierdoly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi