Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Nie wiem czy wszyscy widzieli juz, dla mnie marzenie o wiele lepsza od 3 coupe ktora jest brzydka. Ta Coupe jest piekna Tu promo na youtube http://pl.youtube.com/watch?v=LPpzyh6CGDA A tu strona jedynki www.1ntensity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 no wyglada zaj... tylko te nowe BMW nie maja juz duszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Moim zdaniem 3-ka ładniejsza , Szwedu jakby zdjac oznaczenia z klapy bagaznika tej 1ki to mysle ze nie jeden by powiedział ze to jakas Mazda , linia dachu troche nie bardzo mi sie widzi , pewnie to kwestia tego ze autko krótsze :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 całkiem niezła, ta wersja ze zdjęcia tarcze to ma naprawde wielkie, pewnie model 135 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 dla mnie moid malina, i to mi bardziej 3 przypomina niz prawdziwe nowe 3 bo tamto to zaczyna gabarytami do 5 dochodzic.. a to jest zgrabne i male... na dodatek paleta silnikow jest smieszna 135 twin turbo 128 123d twin variable turbo (2 turbiny o innych rozmiarach aby zapelnic rownomierne doladowanie w calym zakresie obrotow) Jak wygram w totka kupie 123d ;] [ Dodano: 3 Październik 07, 22:31 ] całkiem niezła, ta wersja ze zdjęcia tarcze to ma naprawde wielkie, pewnie model 135 8) dokladnie 3.5 twin turbo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 fajniutkie smigiełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 przod - wypas (jak w hatchbacku) linia boczna do slupka - bajka (j/w) ale to co sie z tylu dzieje = renault thalia + deawoo lanos (nie musze chyba mowic, ze to nie sa superlatywy?) generalnie "jedynka" w wersji 3-drzwiowej jest gitara... coupe nie jest ok no coz.. Chris Bangle rozpoczal rewolucje w design'ie nie koniecznie pozytywna, chociaz do piateczki i trojeczki juz sie przekonalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dla mnie rozpacz, kufer dodany na siłę, "kwaśny" wygląd, jedynie silniki dają radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a dla mnie jedno z najladniejszych nowych bmw;p no moge dadac do tego z4 coupe tez malina ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 BMW a'la konik garbusek, ja osobiście nie widzę nic nadzwyczajnego w takiej kanciasto-okrągłej bryle...z nowych modeli jedynie E92 mi sie względnie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 oj... Z4 jest sliczne... jak zwykle w przypadku <bmw> zdjecia nie przedstawiaja uroku tego auta (moze tak samo jest w przypadku 1 coupe?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Co tu dużo gadac - oba chętnie bym wciągnął - i to każdą ilośc :mrgreen: :mrgreen: PS. Do jedynki trzeba się przyzwyczaic jak do pierwszego Focusa :wink: To dalej <bmw> po prostu myśl techniczna się zmienia. Dalej jest napęd na tył, dalej super prowadzenie, komfort i prestiż <bmw_2> Podzielam zdanie Szwedu - podobają mi się silniki 3.5i uklon_bmw uklon_bmw w każdej otoczce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ogladalem fotki 1 Coupe jakis czas temu juz - o ile jedynka w wersji poprzedniej nie podobala mi sie zupelnie, o tyle Coupe mnie mile zaskoczylo moim zdaniem ladne autko, nie wiem tylko jakie tam maja byc montowane silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A ja widziałem <bmw> X6 8) :shock: :mrgreen: :mrgreen: PS. Tylko na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na szczęście to prototyp, który nie wszedł do produkcji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na szczęście to prototyp, który nie wszedł do produkcji: oooo faaaaaa .... :shock: :shock: Dobrze, że nie wszedł :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ogladalem fotki 1 Coupe jakis czas temu juz - o ile jedynka w wersji poprzedniej nie podobala mi sie zupelnie, o tyle Coupe mnie mile zaskoczylo moim zdaniem ladne autko, nie wiem tylko jakie tam maja byc montowane silniki pisalem w postach... 3narazie znane mi to 3.5tt , 2.8 , 2,3vtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a mi sie ta1 nie podoba bo dupe ma za krotka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 duze i wystawione dupy to tylko w stanach (i to nie tylko w samochodach ) Ogolnie autko ladne a skoro silniki tam takie jak piszecie to jest czym pojechac oby wyobraznia nadazala za predkoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 no wyglada zaj... tylko te nowe BMW nie maja juz duszy! będą miały za 15 lat :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 no wyglada zaj... tylko te nowe BMW nie maja juz duszy! będą miały za 15 lat :wink: Ta dokladnie.. jakies gadanie o ''tym czyms i duszy'' Tak naprawde na poczatku moge sie zalorzyc ze nie wszystkim e36 podpasowalo swoimi nowofalowymi ksztaltami i tak jest teraz a pozniej bedaq sie spuszczac nad nia jaka to ona nie klasyczna <sciana> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 wszystkie sa bardzo fajne i mysle ze gdyby dawali za pol ceny to kazdy z nas by chcial miec ale i tak wszystkie maja 1 duza wade nie sa maximusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 http://www.youtube.com/watch?v=9nnz-TkPwks&mode=related&search= oglądac szczególnie od połowy filmiku - model ze współpracy BMW i Lamborghini pytanie_bmw pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dobre niewiedzialem ze od M1 wywodzi sie cala rodzina M .. i niewiedzialem ze byla taka jakas m1 tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 szkoda ze filmik sie konczy kiedy zaczyna sie robic ciekawiej ... bo ta M1 - to hmm... wole jednak klasyczny niemiecki design z reszta Bangle tez projektowal dla fiata, i co teraz mu wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi