Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 hej, odebralem wczoraj moja bunie od mechanika ale radosc dosc krotka przy dolnym przewodzie wychodzacym z turbiny pojawil sie olej - nie duzo - podczas postoju przez noc wyszla plamka z 3 cm2, ale martwi mnie to. Wczesniej wydmuchalo mi oryginalne kolanko laczace dwa weze i wstawilem zamiennik - wczesniej bylo w przewodach troche blota, ale oleju nie widzialem. Turbo ciagnie, nie czuje spadku mocy - tyle ze nie krece jej teraz ponad 3 tys obrotow - wole nie ryzykowac. Co sie dzieje? kto to moze DOBRZE zdiagnozowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Siadaja lozyska w turbinie-regeneracja bedzie nieunikniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 rzuca olejem=regeneracja 500-800 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi