gsbi102 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam mam pytanie czy jest duzo problemu zeby wlozyc do bmw e-36 klimatronik moje auto nie posiada klimy od nowosci a chcialem sobie zalozyc czy bedzie wszystko pasowac? a jak jest z podloczeniem przewodow elektrycznych sa zostawione jakies kostki czy trzeba sie wpinac w kable zeby to chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 napewno bedzie pasowac ale jezeli chcesz robic od postaw to pewnie druga nagrzewnica cały panel sterujacy, dojdzie jakas chłodnica klimy,przewody itp roboty od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Z tego co pytałem w AUto Chipie we wrocku, to koszt około 3000zł na gotowo. Z tego co znam opinie ludzi którzy sami to robili, to każdy stwierdził że nigdy więcej by tego nie powtórzył, kupę kosztów, bawienia się ze skłądanie, dostarjaniem tego żeby hulało jak powinno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi