machu221 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 witam bmw_beer a więc wie ktoś jak wymienić i gdzie kupić "klawisz" do przesuwania fotela kierowcy bo u mnie jest ułamany (da się przesuwać ale trzeba się namęczyć) czy przykleić pedał od gazu (na dole jest oderwany od podłogi ) czy wymienić trzeba cały (ja jakoś przywykłem do tego i nie przeszkadza mi ale..) pytanie do włascicieli silników 1.8is czy u was żeby silnik zapalił trzeba lekko dać gazu??? (heh no jeżdząc innymi nie musiałem ) dziękuje za odp. wiem że pytania troche banalne ale nie jestem mehanikiem tylko piekarzem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 pytanie do włascicieli silników 1.8is czy u was żeby silnik zapalił trzeba lekko dać gazu?? Mój odpala normalnie, tzn. przekręcam kluczyk, i tyle, bez żadnego dodawania gazu. Co do innych pytań, to najlepiej gdybyś przejechał sie na jakiś szrot/giełdę, ewentualnie zapytał ludzi na allegro , którzy rozbierają E36 na części czy je mają i tam kupił, mozesz też zadzwonić do salonu i się dowiedzieć ile oni cenią sobie za nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a może wie ktoś czym to może być spowodowane że nie chce palić bez dodania gazu ??? też myślałem o szrocie pojade bo mam blisko i zobacze tylko ciekawe czy ten klawisz będzie trudno wymontować [ Dodano: 8 Październik 07, 19:01 ] dodam odnośnie do tematu że praca silnika jest równa na luzie ma obroty prawidłowe (tak pod tysiąc) ,więc nie wiem czemu nie chce odapać bez kopnięcią w pedał gazu ??? może ktoś z was zna odp. bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Na początek wyczyść dokładnie przepustnicę...może się blokuje pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi