DIEGO E30 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam,wymieniłem tydzień temu cała kolumne Mcphersona z prawej strony i jest ok.Wczoraj wymieniłem drugą i podczas jazdy próbnej odczułem dziwne mrowienie na kierownicy ,na pedałach i wogóle jakoś dziwnie sie jedzie.Jaja zaczynają sie przy prędkości ok 40 km/h.Dodam ,że kupiłem kolumny z nowymi amortyzatorami od gościa co się rozwalił.Mam też zmienione tarcze i zaciski,może to od nich być? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 moze opony masz kiepskie? i przez nie bunia wchodzi w wibracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 moze opony masz kiepskie? i przez nie bunia wchodzi w wibracje! możliwe,ale przed wymianą mcphersonów tego nie było,a tak wogóle to wymieniłem jeszcze końcówke drązka i możę od złej zbieżności to mrowienie jest? dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a sprawdzałes zbieznosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jesli ten gosc rozbil auto z lewej strony-to kolumna jest krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jesli ten gosc rozbil auto z lewej strony-to kolumna jest krzywa no wlasnie nie wiem z ktorej strony puknal ,ale włoże starą kolumne z nowymi amorkami i sprężyną i zobacze co się bedzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Uwazaj bo amorki tez w tej sutuacji moga sie zgiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Uwazaj bo amorki tez w tej sutuacji moga sie zgiac no dobra,ale czy to mrowienie i szumienie to może być od wygiętego amorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Moze poniewaz jest to b.wazny element kolumny,krzywy powoduje to ze zmieni sie kat ustawienia kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Moze poniewaz jest to b.wazny element kolumny,krzywy powoduje to ze zmieni sie kat ustawienia kola. A jak wsadze krzywy amor do prostej kolumny,to są już debilne wyjścia,ale musze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi