jarku Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich Zakupiłem do swego auta wypinany hak(kula wypinana i zabezpieczana na kluczyk). Niejeden spyta po co, ale nieważne Czy ktoś kto ma też takie urządzonko mógłby mi powiedzieć w ktorym miejscu standartowo w bagażniku producent przewidział na niego miejsce? I jeszcze jak wyglada do niego pokrowiec, pojemnik, uchwyt czy jak kto woli futerał? Jak jest mocowany? Szukam jakiekolwiek info. Będe bardzo wdzięczny za jakieś foty tego w bagażniku albo też namiary gdzie coś takie nabyć .... Nie chce by walal się po bagażniku z jednej strony na drugą. Szukałem na Allegro ale ani widu ani słychu o czymś takim Na realoem jest: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&btnr=71_0111&hg=71&fg=10 Do czego to się przykręca??? Poz.11 wkłada się do poz.10?? Czy tak? Za jakiekolwiek info, dzięki pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Potrzebujesz taki kosz to się wkłada w koło zapasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarku Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Dzięki, o takie cos mi wlaśnie chodziło Tylko jest mały problem bo u mnie końcówka inaczej wygląda - u mnie gniazdo haka jest równolegle do podłoża a tu prostopadle..... No nic, może gdzieś cos takiego znajdę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi