skandalista Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 mam problem z elektryką tzn wszystkie połączenia generalnie to najbardziej chodzi mi jak podłączyć port ten okrągły z skrzynki bezpieczników wraz z wiązką silnika i komputera jeśli miałby ktoś taki schemat lub znałby ktoś osobe która to robiuła był bym wdzięczny aha orginalny silnik to m20b20 z kopułką w bloku wąska lampa z góry dziękuje ps chwilowo mam również problem z łapami ale w najbliższych dniach się rozwiąże chyba ze ma ktoś na sprzedaż takie łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 wejdz na e30.de tam jest ten swap opisany krok po kroku,sa tam tez schematy elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi