Jareknes Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam ! prosze o info bom zdeka zielony w tym temacie Jakie swiece do zagazowanego m50b20 <ngk bkr 6ek> czy moze <ngk bkr 6equp> sam nie wiem ja mam < Bosch 7L DCR> ale kolesie mowia ze one na gazie niebardzo sie nadaja .Instalacja zwykla, Z gory dziekowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Zapodaj NGK-do gazowni dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 witam pozwole sobie podlaczyc sie do tematu: jakie swiece i kable polecacie do 316 m43 bez gazu? i gdzie mozna to tanio kupic? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 ja cały czas jeżdze na NGK! sa super! wytrzymuja ok 20tys na gazie! polecam! a nr według katalogu w sklepie motoryzacyjnym! POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi