rafikone Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Mam pytanie co z lapami bo oryginalnie w e30 byl silnik 1.8 m40 a teraz wrzucam sobie 2.0 od e36 z 92 roku i co z lapami pasuja oryginalne od 2.0 lub jakiegos modelu czy trzeba wogule dorabiac inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 mysle ze łapy od 1.8 nie beda pasowac! powinienes załozyc orginalne od 2.0 i w bloku jest wieciej otworów które umozliwiaja dopasowanie! aledo konca nie jestem pewien! łapy od 2.5 posiadam! jak by co pisz na pw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Oki odezwe sie jak tylko wrzuce ten silniczek:)bo jak narazie nie mam go jak wyjac bo nie posiadam wyciagarki do silnika:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi