SILVER Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam Panowie mam problem auto słabo grzeje w sirodku jest zimno nawet dając na fula ciepłe powietrze podejrzewam że to nagrzewnica jest zatkana ale jak ja odetkać ..... i po jakim czasie powinno być w aucie ciepło kolega posiada tez bmw e 30 i mówi ze od razu ma upał z wlotów co mogło sie popsuć jak odetkać nagrzewnice a może to coś innego z góry dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 a masz wystarczajaco plynu w ukl. chlodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 bunie sa wrazliwe na zbyt niski poziom płynu! pierwsze co to traci ogrzewanie! bo nagrzewnica jest najwyzszym punktem układu chłodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILVER Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dzięki ale płynu mam dużo podobno tam jest jakiś elektromagnes który otwieraz przepływ może nie jest zatkana tylko sie nie otwiera ??????????????? DZIĘKI bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Elektro zawor jezeli jest walniety to cały czas jest ogrzewanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILVER Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ok dzięki ale nadal nie wiem gdzie sa rury od nagrzewnicy i jak ją oczyscic dzięki za info zkoro to nie elektrozawór to najprawdopodobniej nagrzewnica zatkana ..... a moze nie??? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A termostat masz sprawny ?? Jeśli wiesz na pewno, że układ nie jest zapowietrzony to może termostat się zawiesza... www.realoem.com <--- tu szukaj swojego modelu i układu chłodzenia/nagrzewania - schematy są bardzo dokładne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi