Duzy Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam. Nastąpiła zmiana Bmw Z e 36 Is Na Bmw e 36 Is :)Fotki zamieszcze w pozniejszym czasie PROBLEM : 1.Cieknaca chłodnica - Mysle nad zmianą 2.Temperatura dochodzi do połowy i jak stane gdzies na swiatłach czy w korku to wskazowka szybko biegnie dalej gdy wkrece ją w obroty temperatura spada. Moje pytanie brzmi : Czy to ze temperatura rosnie jest spowodowane Niedzialajaca Viskozą? Czy przyczyna jest tez to ze pompa wody jest uszkodzona??? Prosze o szybka odpowiedz Z gory Dzieki tym ktorzy poswiecili czas i mi odpisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 stawiał bym bardziej na pompe wodna! na wolnych obrotach nie daje rady! ale visco tez sprawdz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ja też postawie na pompe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 a ja mialem walniete visko i mialem podobne objawy... org 350 PLN jak dobrze pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi