machu221 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 witam <bmw_2> mam takie pytanie chce sobie podszykować swoją bume na zime i tutaj mam pytanie czy 2000PLN wystarczy ??? , chce wymienić pasek rozrządu z rolkami i pompą wodną ,pasek klinowy , nowe filtry wszystkie ,nowe płyny wszystkie i jak zostane mam taką nadzieje powymieniać zużyte elementy zawieszenia jak coś mechanik znajdzie ,hamulce są OK to jest sprawdzone może ktoś się orientuje czy tyle starczy ??? ps.zimówki już są w trakcie ,akumulator też już jest nowy więc to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jezeli masz silnik is tam nie ma paska rozrzadu jest łancuch! czyli ci wydatek odpada! a nareszte napewno ci starczy i jeszcze ci zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jezeli masz silnik is tam nie ma paska rozrzadu jest łancuch! czyli ci wydatek odpada! a nareszte napewno ci starczy i jeszcze ci zostanie! napewno jest łancuh w is ??? czy były po 1993 ,auto mam od niedawna więc tylko raz podczas wymiany akumulatora otwierałem maske ,muszę zobaczyć czy strzeliłem gafe :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 pewnie strzeliłeś gafe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 pewnie strzeliłeś gafe auto kupowałem od dobrego znajomego ,często nim jeździłem dlatego przy kupnie nie przyglądałem się silnikowi ,ale skoro masz racje to ja zaraz spale się ze wstydu :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 co ty mie kazdy musi wiedziec co ma pod maska! teraz mozesz sobie zrobic przod i tył zawichy! i jescze ci zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 co ty mie kazdy musi wiedziec co ma pod maska! teraz mozesz sobie zrobic przod i tył zawichy! i jescze ci zostanie miałem obawy że nie starczy , heh a jak jest z tylnym mostem w busie mercu 207 jest on smarowany a w BMW to nie wiem pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 most w bmw chodzi w oleju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 most w bmw chodzi w oleju! więc widzę że sie znasz ,więc jaki olej polecasz do mostu pytanie_bmw z góry dzięki wielkie bmw_beer [ Dodano: 22 Październik 07, 21:21 ] acha kiedyś wujkowi smarowałem takie cuś na rdzę na błotniki od środka ,progi od spodu wie ktoś może jak to się nazywa to akurat sam bym sobie zrobił ,bo raz już robiłem w wujkowym poldku sciągałem koło ,osłone błotnika plastikową i jechałem wałkiem ale to było z pięc lat temu nie pamiętam jak to się nazywa a nie chce w sklepie powiedzieć coś głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jaki olej to ci nie polece bo kazdy ma inna opinie na ten temat! najlepiej według katalogu w sklepie ci poleca! nie bede ci polecał bo kazdy moze to inaczej przyjac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 hehe no masz rację , będe musiał zobaczyć w sklepie niech mi wszystko popdlicza i zobacze co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja smarowalem ostatnio BITEXem, jest w puszcze i sprayu. Wiecej nawalisz z puszki ale w spraju dojdziesz do reszty trudno dostepnych miejsc. Mi starczylo 1 litr w puszce i jeden spray,chyba 500ml. Ceny chyba kolo 15PLN za jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja też robiłem Bitexem , wg mnie spray to lipny trochę, fakt że dojdzie wszędzie ale starcza na mało psikania;/ jednak wolę puszkę i pędzel, tez sie da wszystko dobrze wysmarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi