OpTo Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Szukalem ale dokladnej odpowiedzi nie znalazlem a mianowicie w mojej buni przyszedl czas na zmiane amortyzatorow: autko jest obnizone o jakies 40mm jakie amortyzatory kupic?? mozliwie cenowo jak i jakosciowo. Przegladajac allegro sporo jest amortyzatorow za 80-90pln co o nich sadzicie ?? I najwazniejsze czy mozna zalozyc serie do obnizonego zawieszenia ?? z Gory dzieki za odpowiedz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ja kupiłem 4 sztuki nowe Gabriel - made in usa za 300 zł seria a co do obniżanego zawieszenia w e30 to raczej bym sie na to nie decydował chyba że masz miske olejową w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 latam z gleba juz ponad pol roku imicha cala ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 latam z gleba juz ponad pol roku imicha cala ;p ja latałem prawie rok aż trafiłem. Nie wiesz kiedy cię to spotka. Trzeba jeździć powoli i ostrożnie. Zresztą co to za przyjemność z jazdy wpatrywanie się na drogę przed samochodem i dyganie przed każdym garbem, dziurą i studzienką. Do gleby można założyć GTcupline, strasznie twarde 8) = brak komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi