Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

M50 problem!!!Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam silnik po remoncie co wymienilem i jaki był tego koszt daruje sobie.Chodzi o to,ze po tym wszystkim silnik nie pali jak nalezy,nie wskakuje na obroty a jakby tego bylo malo w trakcie jazdy po wcisniecu gazu zamiast przyspieszac dusi sie.Bylem z tym na komputerze poczatkowo diagnosta powiedzial,ze to przeplywomierz powietrza.Wymienilem i znowu to samo

pojechalem drugi raz i tym razem uslyszalem..komputer sterujacy praca silnika.Wymienilem i jest dokladnie to samo.W sumie mam trzy przeplywomierze i jeden komputer...o moze byc przyczyna?Pomocy bo zwariuje...BMW e36 320i M50 1991r.

Mam gaz ale w tej chwili nawet butla jest zakrecona!poprostu na nim nie jezdze.To moze byc powodem?

[ Dodano: 28 Październik 07, 17:41 ]

Panowie ja naprawde potrzebuje fachowej porady a mam juz kompletnie dosc jezdzenia po machanikach i wymieniania tego czego nie trzeba!

A wiec wymienialem panewki w rozrzadzie wymienione zostaly tylko łyzwa napinajaca i napinacz reszta zostala.No wiadomo pierscienie uszczelniacze pompa wody wiadomo uszczelki wszystkie plyny swiece pewnie jeszcze kilka rzeczy.Przeraza mnie ten gaz!To moze byc powodem tych klopotow? jak tak to sie go pozbede... <bmw_4>

a dziekuje tez sprawdze!Wszystko wszystkim ale ja mam nadzieje ze to tylko jakas pierdola!

[ Dodano: 29 Październik 07, 09:10 ]

Auto juz u mechaniora pierwsza diagnoza to cos nie tak z dolotem powietrza!jak juz bede wiedzial cos wiecej to napisze.

[ Dodano: 30 Październik 07, 11:55 ]

odebralem juz bunie od mechaniora i niestety...problem nie lezy po stronie mechanicznej cos jest nie tak z elektryka.Na gazie chodzi bez oporow wkreca sie na obroty jak marzenie ale wciaz nie pracuje na benzynie!Dostalem namiar do warsztatu w okolicy Mragowa a dokladnie w Marcinkowie nie wie ktos moze czy warto tam jechac?Chodzi mi o to czy warsztat jest godny polecenia? pytanie_bmw