Rafałs Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witam... po umyciu silnika zaświeciła mi się czerwona kontrolka od podzuszki... Byłem u elektryka, podłączył komputer- skasował błąd i kontrolka zgasła do pierwszego odpalenia silnika. <bmw_2> Jakies pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Jeśli się nie myle to mata siedzenia do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Mata w e36 ? Ja mam tylko grzejną Jak mi się świeciło, to padnięta była taśma airbaga przy kierownicy. Komp w czipie potrafił powiedzieć co dokładnie zgłasza usterkę. Jednak to dziwne że po myciu silnika... Czy jest cokolwiek od airbaga, co wychodzi na zewnątrz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Borsuk-wyobraż sobie że jest coś takiego :party: .Może wraz z myciem silnika odkurzał kolega pod siedzeniem pasażera i coś tam przy okazji naruszył(mata ta informuje czy ktoś siedzi na siedzeniu)-chyba że nie ma poduchy pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 to normalne w e36 i e46 czesto siadaja maty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Tak odkurzałem pod siedziniami.... Jak można taką matę sprawdzić ? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Najpierw wciśnij głowe pod siedzenie i oceń połączenia elektr. jeśli to nic nie da to musisz podpiąć maszyne pod kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi