kubaxxx Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam kolegów! Do wczoraj wspoma chodziła bardzo lekko, dzisiaj po odpaleniu też ,a pózniej coraz cieżej, cała sprawa najbardziej odczuwalana jest na wolnych obrotach , bo w czase jazdy jest raczej normalnie. Jakjade wolno , poniżej 20km/h to przy skretach czuć drżenie na kierownicy.. mYślicie ze pompa sie kończy?? stan płyn jest, i nie ubywa!!! niedawno był wymieniany... A Może wiecie ile moze kosztować pompa i czy ewentualnie ktoś ma we wro??? pozdrawiam!! [ Dodano: 20 Listopad 07, 15:21 ] Jechałem do mechanika zeby zobaczyć co i jak z tą pompą i sie naprawiło samo :mrgreen: pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 niedawno przerabiałem tu ten problem po pierwsze sprawdź czy pieni się płyn w zbiorniku jak tak to prawdopodobnie gdzieś masz nieszczelny układ sprawdz wszystkie śruby na pompie wspomagania u mnie 2 były luźne i to była przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaxxx Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 dzieki Rychu, płyn sie nie pieni, no i w sumie jak wzoraj zaskoczyło to narazie działa... pozdro [ Dodano: 9 Grudzień 07, 19:00 ] No i pojeżdiło wspomaganie... znowu padło jak jest zimna to działa super, ale jak sie nagrzewa to cieżko chodzi jak cholera, i czuć wibracje na kierownicy.. macie może jakiś pomysł co może sie dziać?? a servotronic??? o co z tym chodzi dokładnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi